Bli bedre kjent med vår content manager, Helene Kirkebø Vego.

Helene kommer fra Horten og har bakgrunn som journalist i lokalavisen Gjengangeren. Hun har en mastergrad i Media and Communication fra Bournemouth University og begynte å jobbe i Kobben etter studiene. I Kobben har hun ansvaret for å synliggjøre alt som skjer i miljøet vårt.

Jobbet i Kobben siden:

Mars, 2021

Kommer fra:

Horten

Min rolle i Kobben:

I Kobben har jeg ansvaret for markedsføring og innholdsproduksjon. Hovedoppgaven min er å synliggjøre alt som skjer i miljøet vårt. I tillegg hjelper jeg gründerne på huset med innholdsproduksjon og mediestrategi. Jeg hjelper også til med det som  trengs rundt omkring i selskapet. 

5 kjappe: 

Hva er det beste med jobben din?

-Muligheten til å bli kjent med så mange forskjellige folk og idéer! Det er kjempe spennende å få jobbe med innovative prosjekter hver dag.

Hva liker du best å gjøre på fritiden?

-På fritiden trives jeg best enten i sofaen med en god serie på skjermen eller gåtur langs vannet. Er også veldig glad i brettspill, så har faste spillkvelder med venninner.

Favoritt reisedestinasjon, og hvorfor?

-Bournemouth, England. Jeg ble veldig glad i plassen da jeg studerte der. En liten by ved kysten som har alt.

Hvor mange kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen?

-Er ikke spesielt glad i kaffe, så holder meg for det meste til vann og te på jobb. Men sier ikke nei til en iskaffe i ny og ne.

Hva er ditt beste tips til noen som vurderer å starte for seg selv?

-Du trenger ikke å ha en fiks ferdig idé for å ta kontakt med folk. Det finnes mange tjenester man kan benytte seg av som gründer. Du har inkubatorer, gründerhus, Innovasjon Norge, Gründernettverket og Start i Vestfold (for å nevne noen). Du skal ikke kimse av et godt nettverk!

 

Akkurat nå… 

Hører jeg på: Holly Humberstone

Ser jeg på: The Crown

Leser jeg: Everything I know about Love av Dolly Alderton