Team Kobben

Ønsker du hjelp til ditt oppstartsselskap? Eller har du en idé du vil videreutvikle? Vi er her for deg!

Hvorfor heter vi Kobben? «Kobben» var Sjøforsvarets aller første ubåt – den var i tjeneste fra 1909 til 1919. Med sin vågale og fremtidsrettede teknologi markerte en ubåt skillet mellom gammel og moderne tid. Teknologimiljøet i og rundt Horten har sitt utspring i våghalsene på marinebasen for det norske sjøforsvaret. Vi i dagens «Kobben» knytter sammen Hans Fleischer Dons og hans djerve kollegers uredde holdning med et nytenkende miljø som utfordrer det etablerte.

Vi er en engasjert gjeng som er lidenskapelig opptatt av innovasjon, teknologi og forretningsutvikling. Har du en idé du ønsker å utvikle eller et oppstartsselskap som trenger et lite push, er vi her for deg! Ta kontakt med en av oss i team Kobben for en uforpliktet prat.

Team Kobben

Tormod Moldestad

Daglig leder

Tormod er utdannet Master i bedriftsøkonomisk analyse (siv.øk). Før han begynte i Kobben, jobbet han i industri, oil services og i riggbransjen i 15 år. Han har også vært tidligere gründer av et industriselskap. Utover rollen som daglig leder er Tormod rådgiver for enkelte inkubatorbedrifter og konsulent på eksterne kundeprosjekter.

tormod@kobben.no +47 971 87 835

Henrik Bruvik Sæther

Daglig leder for Kobben Inkubator

Henrik er økonom med en bakgrunn som konsulent og gründer. I Kobben leder han arbeidet med inkubatoren, der oppstarts- og skaleringsselskaper får tilgang på kontor, rådgivning og nettverk.

henrik@kobben.no +47 928 48 523

Helene Kirkebø Vego

Content Manager

Helene har bakgrunn fra mediebransjen og kompetanse innen kommunikasjon, innholdsproduksjon og journalistikk. Helene har ansvar for markedsføringen i Kobben og få frem oppstartsbedriftene hos oss.

helene@kobben.no +47 454 91 925

Nicklas Stavnar

Rådgiver

Nicklas har master i ledelse fra Strathclyde Business School, Glasgow. Han har bakgrunn fra Schibsted og Adevinta hvor han jobbet innenfor produkt og teknologi, hovedsakelig som forretningsanalytiker og prosjektleder. Nicklas er rådgiver og har ansvaret for konsulentavdelingen samt interne innovasjonsprosjekter.

nicklas@kobben.no +47 480 75 715

Roger Dalseg

Daglig leder i Electronic Coast

Roger har en MBA fra Virginia Tech og koblet ideer, bedrifter og studenter ved NTNU, forsket på økonomi og forsvarsevne ved FFI, og bistod intraprenører i Ericsson. Han har vært rådgiver og techgründer i Trondheim og ledet en luftfoto-startup på Manhattan. I EC kobler han ildsjeler, ideer og prosjekter.

roger@kobben.no +47 903 65 910

Marianne Svinsholt

Rådgiver og kommunikasjonsansvarlig

Marianne har master i entreprenørskap og innovasjon, og har jobbet med startups. Hun jobber som rådgiver i Kobben og følger opp gründerne de første 3 månedene gjennom en intensiv utviklingsprosess.

marianne@kobben.no

Samarbeidspartnere