Om Kobben og folka

Ønsker du hjelp til ditt oppstartsselskap? Eller har du en idé du vil videreutvikle? Da har du kommet til rett sted!

Velkommen til Kobben! 

Vi er en engasjert gjeng som er lidenskapelig opptatt av innovasjon, teknologi og forretningsutvikling. Hos oss får du hjelp til det du lurer på når det gjelder å drive en startup. Ta kontakt med en av oss i team Kobben for en uforpliktet prat.

Navnet vårt kommer fra Sjøforsvarets aller første ubåt Kobben – som var i tjeneste fra 1909 til 1919. Med sin vågale og fremtidsrettede teknologi markerte en ubåt skillet mellom gammel og moderne tid.  Vi i dagens «Kobben» knytter sammen Hans Fleischer Dons og hans djerve kollegers uredde holdning med et nytenkende miljø som utfordrer det etablerte.

Team Kobben

Tormod Moldestad

Daglig leder

Utover rollen som daglig leder er Tormod rådgiver for enkelte inkubatorbedrifter og konsulent på eksterne kundeprosjekter. Han er utdannet Master i bedriftsøkonomisk analyse (siv.øk). Før Tormod begynte i Kobben, jobbet han i industri, oil services og i riggbransjen i 15 år. Han har også vært tidligere gründer av et industriselskap.

tormod@kobben.no +47 971 87 835

Siri Wisløff

Forretningsutvikler

Som forretningsutvikler jobber Siri tett med bedriftene og prosjektene i Kobben. Hun har en master i strategi, organisasjon og ledelse (Siv.øk). Hun studerte i Trondheim, hvor hun også fikk erfaring som gründer. Før Siri startet i Kobben, jobbet hun flere år som konsulent i et globalt selskapet, på ulike prosjekter og i ulike bransjer. Hun har også tidligere jobbet i økonomibransjen.

siri@kobben.no 920 99 433

Henrik Bruvik Sæther

Inkubatorleder

Henrik er økonom med en bakgrunn som konsulent og gründer. I Kobben leder han arbeidet med inkubatoren, der oppstarts- og skaleringsselskaper får tilgang på kontor, rådgivning og nettverk.

henrik@kobben.no +47 928 48 523

Helene Kirkebø Vego

Content Manager

Helene har ansvar for markedsføringen i Kobben og skape spennende innhold om det som rører seg i vårt miljø. Hun har bakgrunn fra mediebransjen og kompetanse innen kommunikasjon, innholdsproduksjon og journalistikk.

helene@kobben.no +47 454 91 925

Linn Fagerberg

Daglig leder i Electronic Coast

Linn Fagerberg jobber med elektronikk-klyngen Electronic Coast. Som daglig leder er hennes hovedoppgave å skape en god arena for medlemsbedriftene. Hun har lang fartstid i Kobben og Electronic Coast.

linn@electroniccoast.no +47 932 07 775

Stian Broen

CTO

Stian er utdannet sivil-ingeniør fra universitetet i Tromsø. Jobbet 4 år som R&D Engineer i Kongsberg etter endt utdanning, der jobbet han med utvikling av programvare relatert til multistråle-ekkolodd. Så startet han Broentech i 2012, der han har vært CEO helt frem til nå. I denne rollen har han jobbet med alt fra forretningsutvikling, produkt-utvikling, kunderelasjoner, prosjektledelse, IT-infrastruktur og programmering. Denne erfaringen kommer godt med i rollen som CTO i Kobben.

stian@kobben.no +47 45241592

Samarbeidspartnere