Studenter sitter på mange gode idéer og de vil vi hjelpe å utvikle! Derfor har vi blitt samarbeidspartner med studentorganisasjonen Sprout.

Sprout USN er en studentinkubator av og for studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Sprout ble opprettet like før sommerferien og går inn i sitt første semester som organisasjon. Dette er en plass for alle som ønsker å bli en del av et innovativt miljø der idéer skal spire og gro. Sprout er stedet for deg som er interessert i entreprenørskap.

Les også: -Entreprenører kan komme fra hvor som helst

Vi heier på studenter som har et ønske å starte noe for seg selv. Vi ønsker at de skal lykkes og derfor tilrettelegger vi for best mulig utgangspunkt til det. Vi introduserer studentene til vårt nettverk og miljø, og bidrar med rådgivning. Studentene vil også få tilgang til diverse digitale verktøy som Entrepedia. Vi har i mange år støttet studenter som har ønsket å jobbe med egen idé ved siden av studier gjennom vår egen studentinkubator. Vi ønsker fortsatt å være en viktig støttespiller for studentene, derfor er dette partnerskapet viktig for oss.

Bli bedre kjent med Sprout her!