Onsdag 27.september inviterer Vestfold Investornettverk til investorforum på Gründerhuset Hi5.

Tid: 16.30 – 18.30

Det blir enkel servering og mulighet til å snakke med selskapene i etterkant av pitchingen.

 

Bli bedre kjent med selskapene:

Lilleby AS

Daglig leder: Kurt Allan Sand

Startup finansiering av en opplevelsespark med voldsomt potensial i Sandefjord. I denne fasen skal det sikres kapital for å få formalia på plass ift utbygging av en 570 mål tomt. Mulighet for å delta aktivt inn i selskapet.

Kapitalbehov: MNOK 3,0 – 6,0

Perfect Farm

Daglig leder: Niklas Bøe

Unik mulighet til å investere i et startup selskap som tilbyr å omgjøre bønders møkk til cash. Gjennom karbon kredittmarkedet er Perfect Farm en service som hjelper bønder i søknadsprosessen. Et usedvanlig spennende Vestfold selskap med internasjonale ambisjoner.

Kapitalbehov: MNOK 2,0

Skytale AS

Daglig leder: Kenneth Lie

Et spennende Hortens selskap som utvikler digitale kommunikasjonsløsninger som ivaretar nasjonale interesser. Skytale AS er helnorsk og retter seg mot B2B markedet. Her har du muligheten til å investere i et selskap med kompetente ansatte. Selskapet har inngått flere intensjonsavtaler.

Kapitalbehov: MNOK 10,0

nanoCaps

Daglig leder: Per Ohlckers

nanoCaps er verdensledende på forskning og utvikling innen superkondensatorer. Teknologien gir mulighet til å lagre opptil fire ganger så mye energi som dagens teknolog. Dette er fremtidens løsning på miljøvennlig energilagring. Selskapet har allerede hentet MNOK 6 og jakter nå lokale investorer til sluttfinansieringen.

Kapitalbehov: MNOK 9

 

Vestfold Investornettverk er finansiert av Kobben og Sparebank 1
Samarbeidspartnere: Gründeriet, Gründerhuset Hi5, Cola Larvik, Tenden Advokatfirma