Muligheter for næringslivet

Utvikling av skybaserte produkter

Forretningsutvikling

Vi er en gjeng nysgjerrige problemløsere som jobber tett på forretningsmodell for alt fra startups til etablerte virksomheter.

Innovasjon

Vi kan blant annet bidra til å identifisere nye muligheter, samarbeid med vekstselskaper og etablere interne innovasjonsenheter.

Strategi

Kobben fokuserer på strategi for nye satsningsområder, strategiske analyser og scenarier.

Kobben Consulting bygger digitale verdier for kunder. Vi hjelper kunder med utvikling av skybaserte produkter og tjenester. Vi kan bistå langs hele livsløpet til digital produkter fra utarbeidelse av spesifikasjon og design av brukeropplevelser til IT-arkitektur, programmering, drift og support.

Vi er spesialister innen teknologier som:

  • Mikrotjenester med Kubernetes 
  • Microsoft Azure 
  • React 
  • DevSecOps 
  • Python 
  • Databaser (PostgreSQL, MongoDB, Redis, mm) 

Hovedfokuset vårt er å levere tjenester av høy kvalitet og med data-integritet ogsikkerhet som dominerende faktorer. En leveranse av skyteknologi fra oss gir mottakere total frihet med tanke på videre forvaltning, utvikling og drift; vår strategi er å la kvaliteten tale for seg, istedenfor “vendor-locking.

Med andre ord, vi leverer fra oss resultater som er enkle å ta imot. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra med å realisere ditt digitale prosjekt. 

Vil du vite mer?

Stian Broen CTO +47 45241592

Klynger

Hos oss finner du klyngen Electronic Coast. Dette er kompetanseklynge som jobber for arena- og nettverksbygging innenfor sitt fagfelt. Målet for klyngen er å skape en samlingsplass for sine medlemmer, i tillegg til å synliggjøre og støtte hver enkel medlemsbedrift. Electronic Coast retter seg mot elektronikk og IKT bransjen, som har et stort utspring i Horten.

Suksesshistorier