Du lurer kanskje på hva du får som medlem i Kobben? Hvilken rolle vi utgjør for gründerne på huset varierer. Fellesnevneren er at vi deltar aktivt i hvert steg av prosessen med det du som gründer måtte trenge.

God veiledning

Som fersk gründer kan det være vanskelig å vite hva man skal ha på plass for å starte en bedrift. Da kan det være godt å ha en sparringspartner du kan spørre det du måtte lure på. Hvordan starte egen bedrift, hvordan utvikle idéen og ikke minst hvordan søke om finansiering er noe mange gryende gründere lurer på. Dette kan vi hjelpe med! Ta kontakt med en av våre rådgivere og vi vil hjelpe deg på rett vei.

Beliggenhet

Vi må få lov til å skryte litt av plassen vår. Vi holder til i flotte Horten kommune på Forskningsparken, rett ved Bakkenteigen Kulturhus og Universitetet i Sørøst-Norge (USN Vestfold). Gode kollektivmuligheter har vi, med Skoppum stasjon 10 minutter unna med bil og buss direkte fra Bakkenteigen til Skoppum. Rett ved hovedveien går det også direkte buss til Horten, Holmestrand, Tønsberg og Sandefjord.

Vi har tett tilknytting til næringslivet og en lokal forankring. Gründerne på huset og det lokale næringslivet vi samarbeider tett med er et bevis på det gode, innovative miljøet vi har her i byen. Det er kult at en så liten kommune som Horten har så mange bedrifter som er verdensledende på sine områder. Horten er en industriby, derfor mener vi det er helt på sin plass at vi holder til her.

Nettverk

Nettverk og kompetansedeling er viktige byggesteiner i enhver bedrift. Kobben har holdt på siden 2001 (under andre navn) med å støtte gründere og lokalt næringsliv. Vi har dermed fått et bredt og sterkt kontaktnett og kan sette deg i kontakt med de rette menneskene. Vi har også en klynge på huset, Electronic Coast.

Sosialt

Å jobbe for seg selv kan til tider være ensomt. Hos oss får du muligheten til å jobbe i samme miljø som likesinnede mennesker. Her har du muligheten til å delta på sosiale aktiviteter, ha noen å spise lunsj med og slå av en prat ved kaffeautomaten. Du får ditt eget kontor som du kan trekke deg tilbake til om du kjenner behovet for arbeidsro.

Gode fasiliteter

Hos oss får du muligheten til å leie eget kontor. Vi har flere ulike møterom, og tilgang til auditorium og større møterom som kan bookes. Maten står Spiseriet for, her er det blant annet varmmat, salatbar og diverse annet attåt. Vi har også et eget spiserom i 4 etasje hvor det går an å spise matpakka sammen med resten av gründerne på huset. Kjører du bil, har vi gratis parkering og elbilladere klare til din disposisjon. Vi har også diverse avtaler med lokale aktører.

Så hva sier du, er vi en match?