Kobben starter nytt selskap, Kobben consulting, og ansetter Stian Broen som CTO (Chief Technology Officier).

-Det er helt fantastisk! Jeg gleder meg masse og er gira på å komme i gang, forteller en spent Stian.

Han starter i en 100 prosent stilling som CTO i Kobben consulting fra 2. mai.

-Vi har allerede blitt kontaktet av to selskaper som vi skal gjøre en jobb for så her er det fullt kjør fra start av, forteller Stian engasjert.

Nytt arbeidssted blir dermed Forskningsparken, et sted Stian kjenner godt til fra før av. Han var nemlig en av de første oppstartsbedriftene i inkubatoren til Kobben – tilbake i 2013. Å være en del av miljøet den gangen var avgjørende for oppstarten av selskapet til Stian, Broentech.

-Nettverket til Kobben var utrolig viktig for oss, og eksponeringen selskapet fikk av å være en del av inkubatoren var avgjørende for at det gikk bra i starten. Det ga oss mange kunder å ha kontor hos Kobben, forteller han.

Etter fire år hos Kobben gikk veien videre til Kongeveien og egne lokaler.

Kobben consulting

Nå etablerer Kobben AS selskapet «Kobben consulting». Selskapet skal tilby utvikling av skybasert teknologi og rådgivning. Her kommer Stian sin kompetanse godt med forteller daglig leder i Kobben, Tormod Moldestad, som ser frem til å få Stian med på laget.

-Vi har siden Stian var en del av inkubatoren hatt en god dialog og fulgt med på han og Broentech. Når vi begynte arbeidet med Kobben consulting og hva det skulle være, var det med Stian i tankene. Så vi er veldig fornøyde med at han vil bli en del av Kobben.

-Flere av våre kunder og nettverk har etterspurt denne type kompetanse, så vi ser et klart behov i markedet. Vi la frem tankene våre for Stian, og heldigvis for oss var dette noe han ville være med på, forteller Tormod.