Muligheter for næringslivet

Vi støtter våghalser i næringslivet.

Forretningsutvikling

Vi er en gjeng nysgjerrige problemløsere som jobber tett på forretningsmodell for alt fra startups til etablerte virksomheter.

Innovasjon

Vi kan blant annet bidra til å identifisere nye muligheter, samarbeid med vekstselskaper og etablere interne innovasjonsenheter.

Strategi

Kobben fokuserer på strategi for nye satsningsområder, strategiske analyser og scenarier.

Kobben har erfaring fra testing, feiling og produkt iterasjoner gjennom 200 oppstartsselskaper i veggene.  

I motsetning til et rent konsulentselskap sitter vi også sentralt posisjonert i grensesnittet mellom oppstart og etablert næring. Kobben har en av landets beste inkubatormiljøer samtidig som vi leder en nasjonale næringsklynge innenfor teknologi. Så med Kobben får du ikke bare vår egen innovasjonskompetanse og erfaring fra hundrevis av forretningsmodeller innenfor teknologi, men også en samlet kompetansebase fra vårt nettverk. 

Gjennom et unikt og tett samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) – med nasjonalt ledende professorer innenfor innovasjon og innovasjonsprosesser – holder vi oss faglig oppdatert, samt bidrar mot studentmiljøet ved å holde ulike workshops og samlinger. 

For å toppe det hele, har Kobben mulighet til å finansiere prosjekter med opptil 75% av kostnaden. 

Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan bidra til å løse deres problemstilling. 

Vil du vite mer?

Tormod Moldestad Daglig leder +47 971 87 835

Klynger

Hos oss finner du klyngen Electronic Coast. Dette er kompetanseklynge som jobber for arena- og nettverksbygging innenfor sitt fagfelt. Målet for klyngen er å skape en samlingsplass for sine medlemmer, i tillegg til å synliggjøre og støtte hver enkel medlemsbedrift. Electronic Coast retter seg mot elektronikk og IKT bransjen, som har et stort utspring i Horten.

Suksesshistorier